Pázmánd , Malom utca

Terület1127 m²

Irányár

15 000 000 Ft


Egyéb tulajdonságok: tehermentes


Egyéb: Fő útról nyíló utcában, de csendes.


Eladó Telek

Pázmánd - Malom utca, 1127 m²-es, telek

Pázmánd fő utcájáról nyíló csendes mellékutcában eladó 1127 nm (16x70 m) építési telek. Lf2 építési övezetben. Beépíthetőség: 30 százalék. Építménymagasság: 5 m. Teljes közmű a teleknél, beköthető.

Ideális fekvésű telek családi otthon építéséhez.

Saroktelek, frekventált részen, de csendes merőleges utcában. A terület kilátással rendelkezik a környező dombokra, az utca a műemléki Malom felé folytatódik, mely helyben kedvelt sétahely. Rendezett a talaj és a növényzet, néhány diófa található a szélén.

A falu központja (bolt, posta, polgármesteri hivatal) sétával kb. 8 perc alatt elérhető. A legközelebbi buszmegálló néhány perc séta, M7-es autópálya 5 perc, vasútállomás a szomszéd faluban, Kápolnásnyéken található. A Velencei-tó autóval 10-15 perc. A településen óvoda, általános iskola, háziorvos, gyermekorvos, fogorvos található, és számos minőségi szolgáltatás helyben elérhető. Pázmánd az utóbbi években a környék kedvelt települése az otthonteremtők körében, mert Székesfehérvár és Budapest is jól megközelíthető, helyben és a közelben minőségi szolgáltatások elérhetők, a falu mégis zsúfoltságtól mentes, a Velencei-tó és a Vértes-hegység pedig kellemes kiránduló célpontok.

Elhelyezkedés: 2476, Pázmánd, Malom utca

Környezet: Pázmánd fő utcájából nyíló mellékutca, mely így közel van a fő közlekedési útvonalhoz, ugyanakkor csendes, és a település egyik kedvelt sétaútvonalába esik.

Közlekedés: M7-es autópálya 5 perc, vasútállomás a szomszéd faluban, Kápolnásnyéken található. A Velencei-tó autóval 10-15 perc.


  • Telekterület 1127 m²
  • Utcafronti szélesség 16 m
  • Közművek víz, villany, gáz, csatorna