Pákozd , Liliom utca

Az ingatlan már értékesítésre került, kérjük nézze meg a hasonló ingatlanokat a kínálatunkban!

Terület2000 m²

Eladó Telek

Pákozd - Liliom utca, 2000 m²-es, telek

Eladásra kínálom ezt az örök panorámás telket, csodálatos kilátással a Velencei tóra.
Az ingatlan 2000 m2-es, üdülő övezeti ,belterület, 20 m-es utcafronttal, 20% beépíthetőséggel, 4,5 méteres építménymagassággal rendelkezik, így akár 400 m2-es kétszintes ingatlan is építhető rá.
A telken áram, és egy 55 méter mély fúrt kút található. Gáz az utcában.
A telek méretei és fekvése lehetővé teszik, hogy a felépített ház, és egy nagyobb kert mellett akár konyhakertet vagy szőlőskertet telepítsenek, alakítsanak ki rajta, mert a telek kiváló szőlőtermő terület.

Az ingatlan per-és tehermentes, azonnal birtokba vehető.

Elhelyezkedés: 8095, Pákozd, Liliom utca

Környezet: Örök panorámás telek, 30 méterre az erdőtől, kilátással a Velencei tóra. A faluban található iskola, óvoda, egészségügyi intézmény, bolt, posta. A közelben található hegy, erdő, remek kirándulási lehetőséget biztosít. A mindössze 15 percre található Velencei tó miatt, pedig rengeteg lehetőség adott a kikapcsolódásra. Amennyiben szereti a csendet, nyugalmat, és ezt a csodás környezetet, ez a telek a legjobb választás.

Közlekedés: A telek remek elhelyezkedése miatt kiváló a közlekedés, Székesfehérvár 10 percre ,Budapest pedig 30 percre található, amit az autópálya „közelsége” könnyít meg, mindkét irányból.


  • Telekterület 2000 m²
  • Utcafronti szélesség 20 m
  • Közművek villany

Címkék